Menu
Indkøbskurv

Hvem er SelvsiddendeBHer.dk ?

SelvsiddendeBHer.dk er en Dansk webshop, med henblik på salg af de smarte Selvsiddende BHer som har været et hit udlandet længe, men hvor det har været svært at finde nogle gode produkter herhjemme, dette er nu ikke tilfældet længere! :-)

Det viser sig at priserne herhjemme på Selvsiddende BHer er helt op til 400 kr. pr. BH, hvilket er ubeskriveligt dyrt, men det har vi gjort op med.

Vi sælger vores Standard Selvsiddende BH til en fast pris fra 79 kr.. Vi har fået andre modeller som er dyre, men som er af kraftigere kvalitet, har åndbar huller i silikonen m.m.

Som de eneste i Norden, tilbyder vi patenteret 2. Generations Selvsiddende BH'er som er lavet m. Økotex 100 Godkendt Klæbegele, som er på nuværende tidspunkt, de selvsiddende bh'er med verdens bedste klæbe evne.

Ikke nok med det, så har vi Danmarks største udvalg af Selvsiddende BH'er fra A til F Skål & 100% Tilfredshedsgaranti.

98% af alle bestillinger bliver sendt samme hverdag, hvis bestillingen er lavet inden kl 16:00.

 

Timeline for SelvsiddendeBHer.dk

2014: SelvsiddendeBHer.dk blev lanceret i August med et begrænset sortiment. Hjemmesiden blev løbende opdateret og modtog en del design ændringer. Vi begyndte så småt at udvide salget til Grønland.

2015: Udvidet salg til Norge, Island & Færøerne. Vi introducerede flere produkter, primært Selvsiddende BH'er, men også leggings og lignende. Hjemmesiden fik helt nyt design. Vi forsørgte os med salg af bikinier, som desværre ikke var en succes. Der vil blive introduceret nye 2. Generations Selvsiddende BH'er som ingen andre sælger her i Danmark. Vi sidder meget tungt på markedet og har en stor andel.

2016: Planen for 2016 er udvidelse af flere produkter, men stadig med primært fokus på Selvsiddende BHer. Vi vil begynde at "brande" via andre kanaler end vi gjorde i 2014 & 2015. Flyttet til ny adresse Sommeren 2016 m. Større lokaler og mere kapacitet. Vi har fået flere nye typer Nipple Covers & nye varianter af vores populære 2. Generations Selvsiddende BHer. 4. August har vi været i luften i 2 år og glæder os til mange år i fremtiden.

Vi har ændret vores forsendelses metoder og fået skarpe priser hos PostNord & GLS på pakker m. Sporing. Vi tilbyder levering til din arbejdsplads, hjemme eller i den nærmeste Pakkeshop/Postbutik.

Så har vi fjernet Gratis Fragt, men indført fragt via brev, som kun starter fra 8 kr.

2017: ???

Om vores produkter

Vores produkter bliver produceret og støbt i Østen, hvor vi har en samarbejdsaftale med en fabrik i Guangzhou, Kina - Hvor vi har mange fordele og gode vilkår i forbindelse med samhandel med dem, men samtidig tilbyder de gode arbejdsvilkår for deres medarbejdere m.m. som er en ting vi går meget højt op. Vores produkter bliver ikke produceret af børne arbejdere eller underbetalte kinesiske arbejdere.

Fabrikken i Guangzhou har op til flere certificeringer indenfor bearbejdning og støbning med silikone produkter og lignende. Alle vores produkter gennemgår forskellige former for tests, inden vi markedsføre og sælger dem i vores webshop. Derfor kan vi garantere en meget høj kvalitet og lav reklamations- og fejlrate procent.

Vi har i 2015 og 2016 udvidet vores kontakter i Østen hvor vi indkøber vores produkter. F.eks. Kommer vores 2. Generations BH'er fra en ny og moderne fabrik lokaliseret i Shenzhen. Fabrikken i Shenzhen er ISO certificeret og BH'erne er Økotex 100 Godkendte.

Shapewear & Leggings produkter kommer primært fra vores importør i Spanien.

 

  

Ejerskab og ledelse

SelvsiddendeBHer.dk er en del af virksomheden Elexo.dk m. CVR: 35789111.

Ejeren bag ovenstående virksomheder er Dennis Wishoff Kallestrup. Hvis der ønskes kontakt direkte til ejeren, kan dette gøres på dwk@selvsiddendebher.dk eller dwk@elexo.dk

 

Firma Information:

SelvsiddendeBHer.dk

Grønbækvej 97

8600 Silkeborg

CVR: 35789111

Kundeservice Åbningstider:

Mandag - Torsdag: 9:00 til 17:00 
Fredag: 9:00 til 16:00 
... Men du kan godt forvente at få svar på alle tider af døgnet inkl. Weekend :-)