Menu
Indkøbskurv

Fakta

Hvorfor er der prisforskel på jeres selvsiddende BH'er?

Vi forhandler løbende pris aftaler og afprøver nye leverandører, for at finde de bedste produkter til vores kunder. Men da vi er en af de eneste her i Danmark som sælger Selvsiddende BH'er over D skål, så er priserne også lidt anderledes.

Vores fabrik vi får vores varer fra, har priserne sat efter skål størrelsen, derfor er priserne forskellige fra f.eks. en A og F skål.

Er det fair for dig som kunde? Ja! Det er det. Alternativt, kunne vi have lavet en gennemsnits pris, men så ville folk med mindre barme betale mere end de oprindeligt skulle og folk med stor barm ville betale mindre end de skulle.

Hvordan får jeg en selvsiddende BH på? 

Vask dine bryster i lunken vand, eller tør dem af med en let fugtig klud.

Det er vigtigt, at du tørrer dine bryster efterfølgende for, at silikonen klæber korrekt. OBS: Der må ikke bruges nogen form for fugtcreme, moisturizers eller lignende inden påføring af BH'en, da dette også vil gøre, at BH'en ikke klæber korrekt.

Fjern plast filmen fra begge skåle - Husk at gemme filmen! BH'en sættes på brysterne på flere forskellige måder, så det er helt op til en selv, hvordan man gerne vil sætte dem. Dog for at få det bedste resultat anbefaler vi, at du løfter brysterne let og lader en skål sætte sig fast på det ene bryst, hvorefter du samler brysterne en smule og lader den anden skål klæbe fast på det andet bryst.

En anden metode er også at sætte skålene på hver for sig ved at dele dem. Dette gøres ved at trække dem fra hinanden i klips systemet i midten. Efterfølgende kan du presse brysterne let sammen og klipse skålene sammen igen.

 

 

Er BH'en nem at fjerne igen?

Ja! Den sætter sig ikke fast permanent. Når du ønsker at tage BH'en af, kan den stille og rolig trækkes af brysterne. Husk at sætte plast folien på silikone delen efter brug for at bevare klæbe evnen, samt jævnligt vaske din selvsiddende BH. 

 

Bliver der efterladt klister og silikone rester på brysterne efter brug?

Nej! Når du tager BH'en af, vil du slet ikke kunne se, at du har haft den smarte selvsiddende BH på.

 

Hvordan rengører jeg min Selvsiddende BH?

  • For at forøge holdbarheden af den klæbende silikone effekt, er det vigtigt at overholde nedenstående vedligeholdelses tips m.m.
  • Inden du tager BH'en på, er det en rigtig god idé at at tørre brysterne af i vand, sæbevand eller lignende for at fjerne fedt m.m. fra huden. Efterfølgende er det vigtigt, at du tørrer brysterne i et håndklæde, da silikonen ikke vil klæbe så godt, hvis din hud er fugtig.
  • BH'en rengøres i hånden med lunken vand og lidt sæbe. Det er vigtigt ikke at gnide for meget på silikone delen, når den er våd, og den må heller ikke lægges i blød i håndvasken f.eks. Så du skal blot skylle den med lun vand og sæbe. Det samme gælder på Nylon/Spandex siden.
  • Når du har vasket den selvsiddende BH, kan du let duppe Nylon/Spandex siden, men du må ikke tørre på silikone delen, da der kan komme fnuller og lignende i, som gør, at den ikke klæber optimalt.
  • Så snart BH'en er tør, kan du sætte de ovale klare plast film på silikone delen af skålene igen og på plads i tøjskabet :-)

 

Hvordan rengøre jeg mine Nipple Covers?

Det er samme procedure som ved de Selvsiddende BH'er. 

 

Silikone på brysterne, er det ikke farligt?

Silikone bliver brugt til mange forskellige ting, og der er mange forskellige typer silikone. Den silikone, der bliver brugt i vores selvsiddende BH'er, er venlig ifht. huden og er ikke farlig for din krop, hud eller barm. Hvis du dog uheldigvis skulle opleve nogen form for rødmen eller irritation efter brug af denne selvsiddende BH, må du meget gerne give besked herom.