Menu
Indkøbskurv

Stilhed på Bloggen - Travlhed i Butikken.

Skrevet af Dennis Kallestrup d.

Hej alle!

Ja, sidste blog indlæg jeg skrev var tilbage i starten af oktober. Det er jo ved at være nogle dage siden. Vi har umenneskelig travlt i øjeblikket.

Det er jo selvfølgelig rigtig dejligt og det er jeg glad for!

Vi har søsat vores udenlandske side www.Adhesive-Bras.com som sælger primært til England i øjeblikket og det lover rigtig godt.

Fordelen for vores Danske, Grønlandske og Færøske kunder er at vi kan få større omsætning i hus, ved at ekspandere ud på det globale marked. Dette gør også at vi kan udvide med endnu flere Selvsiddende BH'er som er på tegnebrættet for 2016.

Som det ser ud nu, så vil der ikke blive lanceret flere 1. Generations Selvsiddende BH'er, men der imod vil vi have fokus på 2. Generations modellerne, hvor vi har omkring 15-20 nye modeller, hvor mange af dem vil blive lanceret i 2016.

Vi modtager vores første batch af 2. Generations BH'er i denne uge og de er faktisk næsten alle sammen solgt på forudbestillinger, så mange tak for det!

Vi er gået over til et nyt mærke af bryst tape, da det mærke vi tidligere har kørt med simpelthen har været af for dårlig kvalitet med for mange "fejl".

Men det nye bryst tape vi sælger i dag, får vi faktisk ingen negativ respons på, tvært i mod.

I 2016 vil vi også indføre en "Luksus" udgave af bryst tape fra Bye Bra www.byebra.com. Dette ser jeg personligt meget frem til, da det er en utrolig luksuriøs og eksklusiv kvalitet de producere, samtidig med er deres også egnet helt op til en G skål!

Det var en lille skrivelse fra mig :-) 

Hvis jeg ikke får skrevet mere på bloggen inden vi går ind i det nye år, så vil jeg ønske alle kunder og kommende kunder en rigtig glædelig jul!

Kærligste hilsner,

Dennis Kallestrup

Ejer af SelvsiddendeBHer.dk


Del indlæg← Gamle indlæg