Menu
Indkøbskurv

Depil Pads Hårfjerning - Fis & Humbug?

Skrevet af Dennis Kallestrup d.

Hej alle!

Mange af jer har nok hørt om Depil Pads,  Krystal Pads, - Ja, kært barn, mange navne. Kort fortalt er det en hårfjernings metode som indebærer en applikator, hvorpå man klister et tynd lag slibe materiale på, en form for sand papir faktisk.

Det lyder meget voldsomt, når jeg skriver sandpapir - Men, det er noget lignende, dog ikke ligesom sandpapir fra det lokale byggemarked ;-) 

Forskellen er, at sandpapiret på Depil Pads er lavet af mikro skobiske små krystaller og slibe sten, som gør at når man bevæger sin Depil Pad i cirkel bevægelser i et jævnt tempo, så sliber det simpelthen håret af og fjerner døde hudceller.

For 95% af alle som benytter Depil Pads, får de et positivt og flot resultat.

De resterende 5% kan enten ikke finde ud af at bruge Depil Pads korrekt eller også deres hud overfølsom overfor behandlingen, som kan give rødme og irritation bagefter. Hvis dette er tilfældet, skal man stoppe brugen af produktet og erkende at det var ikke noget for mig.. Desværre!

Jeg håber at i er blevet klogere på vores Depil Pads og at i vil give dem et forsøg, fordi jeg må nok sige.. De er altså effektive og huden bliver SÅ BLØD!

PS: Se det her billede som jeg tog efterfølgende - Det er bare "Smoooth"!

Hyg jer & Dejlig fredag!

Kærligste hilsner,

Dennis Kallestrup

Ejer af SelvsiddendeBHer.dk


Del indlæg← Gamle indlæg Nye indlæg →