Menu
Indkøbskurv

Hvorfor gå med Selvsiddende BH?

Skrevet af Dennis Kallestrup d.

Vi har haft mange kunder som klør sig selv lidt i nakken over de produkter vi sælger.

Hvorfor en selvsiddende BH? Hvorfor ikke bare en BH med gennemsigtige stropper? Klister de selvsiddende BH'er overhovedet? ... og vi kunne blive ved!

Hvorfor en selvsiddende BH?

Fordelen ved en selvsiddende BH, er at du er fri for stropper og ryglukningen. BH'en holder sig fast til bryster ved hjælp af klæbende silikone. Mange kender godt det med at have en bluse, trøje eller kjole som enten har blottet skuldre eller er åben i ryggen - Der ser det jo altså ikke særlig smart ud, at der er synlige stropper og rygstykke fra BH'en.

Hvorfor ikke bare en BH med gennemsigtige stropper?

Dette kan man selvfølgelig også vælge. Stopperne vil jo altid være synlige og vil altid gnave ned i skuldrene. Samtidig er der jo stadig ryg lukningen, som du ikke bare kan få til at forsvinde, desværre.

Klister de selvsiddende BH'er overhovedet?

Ja! Vi har haft over 5000 kunder i 2015 og antallet af returneringer pga. manglende klæbe evne har været nærmest ikke-eksisterende. Den klæbende silikone vi bruger i vores BH'er er hud venlig og velegnet til formålet.

Som i kan se, så er der mange gode grunde til at investere i en god kvalitets selvsiddende BH. Nå ja! Du kan se vores udvalg af Selvsiddende BH'er lige HER!

Tak fordi du læste med!

 

Bedste hilsner,

Dennis Kallestrup

Ejer


Del indlæg← Gamle indlæg Nye indlæg →